• Order today for delivery on Monday
  • 60 days return policy

Ask us, we know camping!

+4690 - 349 33 50

Robens Air Impact Large 3.8 cm Mat

Item ID: OAS310037

Extra stort liggunderlag för fjällvandring, jakt/fisketuren eller andra aktiviteter som kräver bra pålitlighet gällande stryktålighet och isolation. Passar från vår till höst. 

READ MORE
€51
Reg. €56. You save €5 (9%)
Not available
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Längd: 195 cm
Tjocklek: 3,8 cm
Vikt: 845 g 
R-värde: 3,1 (-4°)Ett något större liggunderlag för fjällvandring, jakt/fisketuren eller andra aktiviteter som kräver låg vikt och bra pålitlighet gällande stryktålighet och isolation. Vertikala luftfickor och en form som följer kroppen minimerar vikt och packvolym. Isoleringen gör att den passar från vår till höst. 

 

Robens Air Impact Large

  • Tåligt ytterlager i tät ripstop polymer (20D)
  • Liten packstorlek och låg vikt
  • Ventil av mässing – pålitlig och tålig
  • Anti-halkyta gör att sovsäcken inte glider på liggunderlaget
  • Kompakt packstorlek
  • Packväska och kompressionsremmar


 

 

 

 

 

 

 

 

Om Robens Air Impact Large

Formen på Robens Air Impact ger utrymme där kroppen behöver det, dvs. är liggunderlaget bredare över bröstkorgen och smalare ned mot benen. En yta i lättvikts ripstop polyester håller nere vikten samtidigt som den ger en bra slitstryka. Överdelen har även en anti-halk yta som håller sovsäcken på plats under natten. Ventilen i mässing ger även den en ökad slitstryka och bra funktion även i kallgrader. Så ifall du råkar trampa på ventilen så behöver man inte oroa sig för att man ska behöva sova på marken.Längd
För att reducera vikt och packstorlek hålls längden på liggunderlaget till ett minimum. Detta gör att 183 cm även passar de som är längre. Genom att ge täckning från höfter och uppåt ger det isolation och bra komfort även vid sämre underlag.

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart