• Price promise
  • 60 days return policy
  • Fast shipments 

Ask us, we know camping!

+4690 - 349 33 50

Jack Wolfskin Smoozip -5 Women Sleeping Bag

Item ID: JW3003741

Varm och skön sovsäck med en innovativ dragkedja som ger en riktigt bra ergonomi när man ska i och ur sovsäcken.  

READ MORE
Available
Not available
Only a few left (2 items)
€100
Reg. €130. You save €30 (23%)
Not available
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Komforttemp man: -5°C
Komforttemp kvinna: +1°C
Extremtemp: -22°C
Kroppslängd: 175 cm
Fyllning: 2 lager/1 lager, isofill, 830 gram
Vikt: 1755 gram
 

Smart och varm sovsäck för kvinnor

En sovsäck vars utformning och isolering är speciellt framtagen för att passa kvinnor. Detta genom att ge en extra isolering för överkroppen och fötter där kvinnor normalt har en större känslighet mot kyla. Men en komforttemperatur som går ned under noll och en innovativ dragkedja så får man både en varm och ergonomisk sovsäck.

Den S-formade dragkedjan gör att du öppnar upp den i en naturlig rörelse. Enklare än så här har det aldrig varit att komma i och ur sovsäcken. Genom att använda sig av fleece som innerfoder på känsliga områden (huvud, armar och fötter) så får sovsäcken en riktigt bra komfort.
 

Jack Wolfskin Smoozip -5 Women

  • Tre säsongers sovsäck
  • Extra isolering (2 lager) samt en kraftig fleece vid köldkänsliga delar av kroppen
  • Ergonomisk dragkedja
  • Tålig mot fukt
  • Foder i mjukt och snabbtorkande material samt fleece på känsliga områden (huvud, armar och fötter)
  • Övervikt kant för dragkedja minimerar värmeläckage
  • Slitagetåligt yttertyg
  • Går tvätta i maskin


 

Produktbeskrivning

Utformningen och isoleringen på Smoozip -5 Women är optimerad för att passa kvinnliga användare. Normalt är kvinnor mer känsliga mot kyla vid överkroppen och vid fötterna. Genom att använda sig av en tvålagersisolering och en extra kraftig fleece kring dessa områden får man en sovsäck med en bättre värmekomfort. Sovsäcken har en mycket ergonomisk dragkedja och har även fleece vid armarna som även de är känsligare gällande ytmaterial.

Sovsäcken fungerar från tidig vår till sen höst och klarar temperaturer ned mot fryspunkten. Tvålagersfyllningen på utsatta områden är en lösning som ger en bra isolering samtidigt som det håller nere vikt och packstorlek. Den har även en skön huva som dras åt vid kyla och som kan användas som huvudkudde under varmare nätter. Dra bara åt remmen helt och packa i lite kläder ifall ni vill få en lite större kudde.


Isofill
Isofill är syntetiska fibrer med liknande isolerande egenskaper som dun men som är mer kostnadseffektivt att framställa. Fördelen med isofill är att det är mindre fuktkänsligt än dun. Nackdelen ligger i en något sämre vikt/isolerings prestanda och att många föredrar känslan i en dunsovsäck.
 

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart