• Price promise
  • 60 days return policy
  • Fast shipments 

Ask us, we know camping!

+4690 - 349 33 50

Robens Air Impact 38 Large Sleeping mat

Item ID: OAS310085
(2)
Show

Extra stort liggunderlag för fjällvandring, jakt/fisketuren eller andra aktiviteter som kräver ett slitstarkt liggunderlag. Isoleringen i liggunderlaget gör att det passar från vår till höst.

READ MORE
Available
Not available
Only a few left (11 items)
€75
Not available
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Längd: 195 cm
Tjocklek: 3,8 cm
Vikt: 890 g 
R-värde: 3,1 (-4°)Ett något större liggunderlag för fjällvandring, jakt/fisketuren eller andra aktiviteter som kräver låg vikt och bra pålitlighet gällande slitstyrka och isolation. Vertikala luftfickor och en form som följer kroppen minimerar vikt och packvolym. Isoleringen gör att den passar från vår till höst. 

 

Robens Air Impact 38 Large Liggunderlag

  • Tåligt ytterlager i tät ripstop polymer (20D)
  • Liten packstorlek och låg vikt
  • Ventil av mässing – pålitlig och tålig
  • Anti-halkyta gör att sovsäcken inte glider på liggunderlaget
  • Kompakt packstorlek
  • Packväska och kompressionsremmar


 

Om Robens Air Impact 38 Large

Formen på Robens Air Impact ger utrymme där kroppen behöver det, dvs. är liggunderlaget bredare över bröstkorgen och smalare ned mot benen. En yta i lättvikts ripstop polyester håller nere vikten samtidigt som den ger en bra slitstyrka. Överdelen har även en anti-halk yta som håller sovsäcken på plats under natten. Ventilen i mässing ger även den en ökad tålighet och bra funktion även i kallgrader. Så ifall du råkar trampa på ventilen så behöver man inte oroa sig för att man ska behöva sova på marken.


Längd
För att reducera vikt och packstorlek hålls längden på liggunderlaget till ett minimum. Detta gör att 193 cm även passar de som är längre. Genom att ge täckning från höfter och uppåt ger det isolation och bra komfort även vid sämre underlag.
 

BrandRobens
Size195 x 62 x 3.8 cm (LxWxH)
Pack Size30 x 15 cm
Weight910 g
Material20D 390T nylon with double line square ripstop, TPU coated, 100% nylon
R-value3.1 (-4°C)
Average rating 5/5 based on 2 reviews.
Väldigt bekväm liggunderlag. Jag är så glad att jag valde ett större eftersom jag tittade på ett som var runt 54cm brett. Vilket hade varit alldeles för litet.
Det är enkelt att använda. Öppna ventilen och låt ligga i ca 2min sen blås 1-2 andetag beroende på hur hårt du vill ha den och klart!
Jag är 178cm/85kg och den är mer än nog för mig, plus relativt liten ihoppackad.
Jag är så kluven inför detta liggunderlag. Det var oerhört bekvämt men att rulla ihop det är en pest då det inte finns backventil utan luften åker tillbaka in madrassen. Ventilen stänger sig också hela tiden vilket försvårar jobbet.
Fixar man ihoprullandet är det en grym madrass. Jag han aldrig sova på den då vi bara testade i vardagsrummet men jag hade lätt sovit väldigt gott på den. Jag är kvinna, medelålders, rätt lång och lite för rund. Tyvärr gick den tillbaka pga att den var svår att få ihop.
Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart