• Order today for delivery tomorrow
 • Price promise
 • 60 days return policy
 • Fast shipments 

Ask us, we know camping!

+4690 - 349 33 50

Robens Prospector Shack Tent

Item ID: OAS130175

Kompakt lägertält för upp till 6 personer med tålig duk i pollycotton, fast golv samt stabil A-ram i stål. Tältet går komplettera med ett innertält för 6 eller 3 personer, tältkamin samt med en tarp som monteras i fronten. 

READ MORE
€1 078
Not available
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Antal personer: 6
Takhöjd: 230 cm
Golvyta: ca 8 m²
Vikt: 24,5 kg

 

Kompakt lägertält 

Robens Prospector Shack är den mindre versionen i Prospectorserien som tar sin design får den amerikanska guldruschen. Tältet rymmer 6 personer och kan med fördel kombineras med det större Prospectortältet för att dela allrum i det större tältet. Prospector Shack har en bomullsinblandad duk som ger ett riktigt bra klimat i tältet, fastsytt govl som håller småkryp ute samt ventiler på sidorna som ger ett bra ljus i tältet. Tältet går komplettera med både innertält och kamin. 

 

Robens Prospector Shack

 • HydroTex Polycotton tältduk
 • Stabilt, testat till vindar på upp till 160 km/h
 • Bred ingång som går öppna helt eller halvt
 • Myggnät på dörren
 • Nätfönster: ventilerar, släpper in ljus och ger utsikt
 • Fönstren går stänga helt för att hålla värmen eller minska ljuset. 
 • Ordentligt dimensionerad ventilation upptill, baktill och på sidorna
 • Genomföring i taket och öppning i golvet för att ställa kamin
 • Reflextråd i tältlinan och självlysande tältlinespännen
 • Går komplettera med kamin, innertält för 6 eller 3 personer och en tarp som ger ett sol/regnskydd fram på tältet. 


 

Övergripande om Robens Prospector Shack

Robens Prospector Shack är en mindre version av det populära Prospector och är anpassat för upp till 6 personer. Genom att blanda bomull och polymer så får tältet ett betydligt bättre inomhusklimat än andra tält. Detta genom att bomullen andas, skyddar mot värme och isolerar vid kyla. Den ger dessutom betydligt tystare innemiljö. Du kan med andra ord säga adjö till prasslet när det blåser och den klassiska tältdoften som kommer med syntetiska dukar under varma dagar. Duken är impregnerad mot vatten och vid kraftigare regn så sväller bomullsfibrerna i duken vilket gör duken helt tät. Den kraftiga duken i kombination med A-ramen i stål ger ett fantastiskt stabilt tält som klarar vindstyrkor på upp till 160 km/h.

Tältet är lättillgängligt genom den stora öppningen fram som går öppna helt för att vädra tältet varma dagar. Två stora öppningsbara ventiler på sidorna fungerar även som fönster för att släppa in mer ljus. Taket är förberett för kamin och golvet har en med dragkedjor öppningsbar lucka så inte kaminen eller gnistor från luckan kan skada golvet. I dörrarna, baktill i tältet och vid fönstren finns stora reglerbara ventiler. Robens Prospector Shack har även bra med tillbehör och går komplettera med en kamin, en tarp för ingången samt ett innertält för 6 eller 3 personer. 

Kombinera två tält
Genom att använda tarpen som finns som tillbehör kan man montera ihop två tält och får en skyddad genomgång mellan tälten. En bra fördel för större sällskap är att kombinera Prospector Shack och det större Prospector så kan 
 

BrandRobens
Sleeps6
FlysheetHydroTex Polycotton, 65% polyester / 35% cotton
PolesSteel pole 22 mm
Floor (material)Sewn-in groundsheet, 210T Oxford polyester, 10,000 mm, 100% polyester
Pack Size84 x 34 cm
Weight24.6 kg
ColourKhaki
Accessories for this item
Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart