• Order today for delivery on Monday
 • Prisgaranti
 • 60 dagar öppet köp
 • Fri frakt över 500 kr  

Ask us, we know camping!

+4690 - 349 33 50

Robens Klondike Grande Tipi Tent - Outlet

Item ID: OAS130174R

Tipi tält med som passar familjen eller gruppen som vill ha ett rymligt tält för upp till nio personer. Unikt för tältet är den regnsäkra ingången och kanten som ger en bättre höjd i hela tältet. Ett förseglat golv skyddar mot både kalldrag och småkryp samt minskar kondensen i tältet. Går komplettera med innertält, matta eller kamin. 

 

READ MORE
Available
Not available
Only a few left (1 items)
€994
Reg. €1 254. You save €260 (21%)
Not available
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Antal personer: 9
Takhöjd: 300 cm
Golvyta: ca 17 m²
Vikt: 21,6 kg

OBS! Kundretur, rest men ej använd.

Smart tipip

Robens Klondike Grande är en tipi för sällskap på upp till 9 personer eller för familjer som vill ha ett rymligt tält med bomullsduk. Unikt för tältet är dels den regnsäkra ingången samt den lodräta kanten som ger en större användbar yta i tältet. En annan stor fördel är tältduken som är en bomullsinblandad duk vilket ger tältet ett betydligt bättre inomhusklimat än andra dukar. Detta genom att bomullen skyddar mot värme och isolerar vid kyla. Den ger dessutom betydligt tystare innemiljö. Tältet går utöka det med innertält, golvmatta och tältkamin.

 

Robens Klondike Grande

 • HydroTex Polycotton tältduk
 • Stabilt, testat till vindar på upp till 160 km/h
 • Robens stormsäkring för tältlinor ger ökad stabilitet i kraftig vind
 • Mycket enkel montering med en centrumstång
 • Löstagbart golv 
 • Kanten på tältet ger en bättre takhöjd i hela tältet
 • Ordentligt dimensionerad ventilation och myggnät i dörren
 • De stora ventilerna på sidan går även öppna för att få in mer ljus i tältet
 • Reflextråd i tältlinan och självlysande tältlinespännen
 • Förberett för kamin (öppning upptill och golvet går öppna till mitten för att vika undan en sektion)
 • Går komplettera med kamin, innertält för 6 personer och en tältmatta


 

 

 

 

Om Robens Klondike Grande

Letar ni efter känslan av att komma så nära naturen som möjligt när ni tältar så är en tipi svårslagen. Robens Klondike Grande är en tipi med en regnskyddad ingång som har sovplatser för upp till 9 personer vilket gör att den passar både den större familjen (med innertält), scoutföreningen eller gruppen. Den kraftiga centrumstången i mitten gör tältet enkelt att resa och i kombination med den kraftiga duken får man ett riktigt stabilt tält som klarar vindstyrkor på upp till 160 km/h. Den höga kanten ger en bättre höjd i hela tältet vilket ger stor skillnad när man inreda tältet med bord och stolar. 

Genom att blanda bomull och polymer så får tältet ett betydligt bättre inomhusklimat än andra tält. Detta genom att bomullen andas, skyddar mot värme och isolerar vid kyla. Den ger dessutom betydligt tystare innemiljö. Du kan med andra ord säga adjö till prasslet när det blåser och den klassiska tältdoften som kommer med syntetiska dukar under varma dagar. Duken är impregnerad mot vatten och vid kraftigare regn så sväller bomullsfibrerna i duken vilket gör duken helt tät.

Tältet är lättillgängligt genom den stora A-formade öppningen och trots centrumstången i mitten är det rymligt och enkelt att röra sig i. Dörren skyddas av en övergående kant vilket gör att den går ha öppen även i lättare regn. Dörren är delad i två delar så man kan välja hur mycket man vill öppna upp. Båda dörrar är försedda med insektsnät.

Det ingår även ett golv till tältet som man fäster med dragkedja om man vill använda sig av golv. Golvet har även en dragkeja in mot centrum så använder man kamin kan man öppna en sektion i golvet för att det inte ska skadas av kaminen. I toppen på tipin finns en reglerbar ventilation samt så har tältet tre mindre ventilationsöppningar på den nedre kanten. Dessa kan även användas för att få in mer ljus i tältet.

Tältet är mycket flexibelt gällande tillbehör. Det går lägga till en kamin, en tältmatta och ett innertält för 6-personer.
 

Accessories for this item
Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart