• Order today for delivery on Monday
 • 60 days return policy

Ask us, we know camping!

+4690 - 349 33 50

Outwell Rockwell 5 Family Tent 2018

Item ID: OAS110774

Packvänligt familjetält med ståhöjd och stora fönster för upp till fem personer. Två sovrum med värmereflekterande tak, ett ljust och trevligt allrum samt bra stänger och en kraftig duk med fastsytt golv ger väldigt mycket tält för pengarna. 


OBS: Outwell Rockwell 5 har utgått och är ersatt av Outwell Franklin 5 som ni hittar här.Sorry - this product is currently not avaiable for purchase.

To the web shop's start page »

Sitemap »

Antal personer: 5
Antal sovrum: 2
Takhöjd: 200 cm
Golvyta: ca 12,7 m²
Vikt: 14,6 kg

 

Packvänlig favorit

Rockwell 5 är ett tält som påminner oss om en mindre stuga där man tack vare det utstickande taket får ett skydd över ingången som skyddar både från regn och sol. En stor fördel med tältet är att det är både enkelt att montera och packvänligt för sin storlek vilket gör det till en favorit för de som reser med ett mer begränsat packutrymme.

 

Outwell Rockwell 5

 • Stabilt: testat upp till vindar på 24 m/s
 • Packvänligt för sin storlek (78 x 30 cm)
 • Värmereflekterande duk över sovkabinen håller nere temperaturen vid morgonsol
 • Tonade fönster ger ett behagligt ljus samtidigt som det skyddar mot insyn och värme
 • Fastsytt golv i tältduken skyddar mot kalldrag, fukt och insekter
 • Enkelt att montera tack vare färgmarkerade stänger och tältpinnar
 • Två öppningar gör tältet enkelt tillgängligt och ger ytterligare möjlighet att ventilera tältet. Bra för semestrar i varmare klimat
 • Väl dimensionerad ventilation (bak, över fönstren och genom dörren)
 • Inbyggda gardiner
 • Inbyggda insektsnät för ventilation och dörr
 • Kabelgenomföring, lampkabelfästen och krok för taklampa
 • Självlysande tältlinor
 • Nätfickor för förvaring på utsidan av sovrummen samt i sovrummen


 

 

 

 

 

 

 

 

Om Outwell Rockwell 5

Outwell Rockwell 5 är ett familjetält anpassat för sällskap upp till fem personer. Tältets design påminner mest om en liten stuga med ett utstickande tak som skyddar dörren mot regn och sol. Det lilla taket kan även användas för förvaring av skor, leksaker eller utrustning. Tack vare den kompakta packstorleken så är det många med mindre bilar eller motorcyklister med större packutrymme som väljer Rockwell 5. Detta just för att man får ett ljust och trevlig tält med ståhöjd samt som har ett allrum som är tillräckligt stort för att man ska kunna sitta inne och för att äta och umgås under regniga dagar. 

Familjetältet har två öppningar, en skyddad öppning fram och en på sidan. Detta gör tältet både lättplacerat på campingplatsen och ger bra möjligheter att ventilera tältet under varma dagar. Perfekt för fina sommardagar eller för er som åker söderut på semester. Båda dörrarna är utrustade med myggnät. Tältet har även ett förseglat golv sytt till yttertältet, vilket skyddar tältet mot vind, insekter och smuts. 

Allrummet
Tack vare de stora fönstren och takhöjden på 200 cm känns allrummet luftigt trots dess mindre storlek. De tonade fönstren ger ett mycket behagligt ljus i hela rummet samtidigt som de håller nere insynen. Tältets fönster är dessutom utrustade med ihoprullningsbara gardiner som justeras i tre lägen vilket gör det enkelt att välja hur mycket ljus eller insyn man vill ha. Allrummet går även bra att möblera med ett mindre bord.

Sovkabinen
Sovkabinen är uppdelad i två sovrum med plats för två respektive tre personer. Väggen i mitten på sovrummet går även bra att ta bort ifall man vill samla hela familjen i ett stort sovrum. Duken ovanför taket är även värmereflekterande vilket håller nere temperaturen när morgonsolen ligger på.

Övrigt
Tältet har en ordentligt tilltagen ventilation med en bred ventil bak samt med stora ventiler över fönstren. Alla ventiler går att reglera för att få önskat luftflöde. Dörrarna är utrustade med myggnästdörrar för extra ventilation. Tältduken är helt vattentät med tejpade sömmar och är flamskyddsbehandlad. Innertältet är förmonterat vid leverans och behöver inte lossas när tältet packas ihop. Stängerna är färgmarkerade för enklare montering.

 

Others also bought
Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart