• Order today for delivery on Monday
 • 60 days return policy

Ask us, we know camping!

+4690 - 349 33 50

Outwell Flagstaff 5 Tent 2018

Item ID: OAS110763

Stabilt tält med en design som påminner om en mindre stuga. Stålstänger och kraftig tältduk med fastsytt golv ger ett tält som står stabilt och håller er torra även vid riktigt dåligt väder. Två extra långa mörklagda sovrum med värmereflekterande tak och ett stort ljust allrum med en skyddad ingång ger en mycket bra komfort i tältet.


OBS: Outwell Flagstaff 5 har utgått och är ersatt av nya Outwell Birdland 5P som ni kan hitta här.Sorry - this product is currently not avaiable for purchase.

To the web shop's start page »

Sitemap »

Antal personer: 5
Takhöjd: 205 cm
Golvyta: ca 16 m²
Vikt: 26,5 kg


 

Stabilt tält med stålstänger

Outwell Flagstaff 5 tillhör våra instegsmodeller av tält med stålstänger. Med en design som påminner om en mindre stuga, stora fönster och en takhöjd på 215 cm så får man ett familjetält med en fantastisk prestanda och komfort.


 

Outwell Flagstaff 5

 • Stabilt: testat upp till vindar på 24 m/s
 • Ljust och trevligt allrum med stora fönster i tre riktningar och en takhöjd på 215 cm
 • Extra lång sovkabin (250 cm) ger mer utrymme att röra sig eller för förvaring
 • Värmereflekterande duk över sovkabinen håller nere temperaturen vid morgonsol
 • Mörkt kraftigt tak i sovkabinen. Släpper igenom mindre ljus och minskar ytterligare effekten av morgonsolen
 • Tonade fönster ger ett behagligt ljus samtidigt som det skyddar mot insyn och värme
 • Inbyggda gardiner som kan fästas i tre lägen
 • Ordentligt dimensionerad ventilation
 • Två öppningar gör tältet enkelt tillgängligt och ger ytterligare möjlighet att ventilera tältet. Bra för semestrar i varmare klimat
 • Inbyggda insektsnät i ventilationen samt i båda dörröppningarna
 • Förseglat golv skyddar mot insekter, vind och smuts
 • Kabelgenomföring, lampkabelfästen och krok för taklampa
 • Neonfärgade tältlinor som syns bra i mörker
 • Nätfickor för förvaring på utsidan av sovrummen samt i sovrummen
 • Dörrmatta och reparationskit ingår


 

 

 

 

 

 

 

 

Om Outwell Flagstaff 5

Outwell Flagstaff 5 är ett familjetält anpassat för familjer eller sällskap på upp till fem personer vars design mest kan sägas likna en mindre stuga. Stålstänger och en kraftig duk ger ett tält som står emot väder och vind. Dessutom gör de bockade stålstängerna så att en väldigt stor andel av golvytan når ståhöjd. Stora fönster ger ett ljust och trevligt tält och vill man minska insynen finns det gardiner på samtliga fönster. Familjetältets sovkabin är även längre än på många andra tält (250 cm) och har en värmereflekterande tältduk över sovkabinen som håller nere värmen när solen ligger på på morgonen.

Outwell Flagstaff 5 har två öppningar, en på sidan och en framifrån vilket gör tältet flexibel med avseende på placering. Båda dörrarna är utrustade med myggnät för att möjliggöra ytterligare ventilation. Perfekt för riktigt varma dagar eller för er som ska campa i länder med varmare klimat. Tältet har även ett sol/regnskydd fram som både skyddar ingången från regn och vind samt går bra att använda för förvaring av skor, leksaker eller utrustning.

Allrummet
Allrummet med en takhöjd på 205 cm och de stora fönstren ger en ljus och luftig innemiljö. Tältets fönster är dessutom utrustade med ihoprullningsbara gardiner vilket gör det enkelt välja hur mycket ljus eller insyn man vill ha. Allrummet går även utmärkt att möblera och använda som matplats.

Sovkabinen
Sovkabinen är uppdelad i två sovrum med plats för två i det ena och tre i det andra men kan med fördel användas av familjer med fyra personer för att få lite extra utrymme för packning i det större sovrummet. Väggen i mitten på sovrummet går även bra att ta bort ifall man vill samla hela familjen i ett stort sovrum. Tack vare att kabinen är lite längre än på många andra tält (250 cm) så ger det lite extra utrymme att röra sig och mer plats för packning i sovkabinen. Duken ovanför taket är även värmereflekterande vilket håller nere temperaturen när morgonsolen ligger på. Sovkabinen är även delbar så om man bara använder den ena går det montera ned den andra för att skapa extra utrymme för umgänge eller förvaring.

Övrigt
Tältet har en ordentligt tilltagen ventilation som enkelt går reglera för att få önskat luftflöde. Tältduken är helt vattentät med tejpade sömmar och är behandlad med flamskyddsmedel. Det har även ett förseglat golv sytt till yttertältet, vilket skyddar tältet mot vind, insekter och smuts. Innertältet är förmonterat vid leverans och behöver inte lossas när tältet packas ihop. Stänger och markpinnar är färgmarkerade för enklare montering.
 

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart