• Order today for delivery on Monday
 • 60 days return policy

Ask us, we know camping!

+4690 - 349 33 50

Outwell Easttwood 6 Tent 2019

Item ID: OAS111000

Stort campingtält med tre sovrum och ett rymligt och ljust allrum samt ett extra rum fram i tältet. Perfekt för den större familjen, för er med mycket utrustning eller de som vill ha ett riktigt rymligt campingtält.

 Sorry - this product is currently not avaiable for purchase.

To the web shop's start page »

Sitemap »

Antal personer: 6
Antal sovrum: 3
Takhöjd: 210 cm
Golvyta: ca 29 m²
Vikt: 29 kg

 

Familjetält med tre sovrum, allrum och ett uterum

Outwell Eastwood 6 är ett mycket rymligt tält med tre sovrum, ett stort och trevlig allrum samt ett extra rum utan golv i fronten som kan användas som en skyddad uteplats eller för utrustning. Ett upplägg som är vanlig i campinglandet England och brukar kallas för ytterrum, innerrum samt sovrum (wet room, dry room & interiors). Huvuddelen av tältet med sovkabinen och allrummet har ett helt fastsytt golv vilket skyddar mot kalldrag, småkryp och kondens. En egenskap som ger en betydligt bättre komfort både på nätterna och ifall man vill sitta i tältet och umgås gå kvällar eller dagar med sämre väder.  

 

Outwell Eastwood 6 familjetält

 • Väldigt stabilt: testat upp till vindar på 20 m/s
 • Tre zoner: Ytterrum, innerrum och sovrum (wet room, dry room & inners)
 • Innerrum: Med golv som är förseglat med tältduken för att skydda mot kalldrag, fukt och småkryp. Perfekt för umgänge på kvällar eller kallare dagar.
 • Ytterrum: rum utan golv för utrustning eller för att öppna upp och använda som en skyddad uteplats (golv ingår i tillbehöret govlskydd)
 • Sovrum: Tre sovrum som där väggarna går öppna upp ifall man vill samla familjen. 
 • Stor ingång fram, går öppna upp för att använda det yttre rummet som en skyddad uteplats
 • Stora tonade fönster ger ett behagligt ljus samtidigt som det skyddar mot insyn och värme
 • Enkelt att montera tack vare färgmarkerade stänger
 • Två öppningar, en fram och en på sidan
 • Stor öppning mellan ytterrum och innerrum gör att tältet går öppna helt under varmare dagar
 • Inbyggda insektsnät på dörrarna till innerrummet och i ventilationen
 • Väl dimensionerad ventilation (bak, under fönstren och i dörrarna)
 • Inbyggda gardiner
 • Kabelgenomföring, lampkabelfästen och krok för taklampa
 • Neonfärgade tältlinor som syns bra på kvällen


 

 

 

 

 

 

 

 

Om Outwell Eastwood 6

Outwell Eastwood 6 är ett tunneltält med tre sovrum och två rymligt allrum och är anpassat för sällskap upp till sex personer men vi rekommenderar det även för familjer på fyra eller fem för att ge lite extra utrymme i sovkabinerna.  

Familjetältet har två dörrar en på sidan och en stor fram. Sidoingången gör tältet lätt tillgänglig oavsett placering på campingen och kan öppnas upp varma dagar för att vädra tältet. Den stora öppningen fram täcker hela fronten så det går lätt att öppna upp tältet helt och använda allrummet som ett skyddat uterum. De två dörrarna till inre rummet är även utrustad med myggnät för att möjliggöra extra ventilation även om småkryp är i farten. 

Allrummen
Tältet har två större rum för umgänge. Båda rummen är rymliga och det går även bra att öppna upp dörren mellan de två rummen för att få ett stort rum. Stora tonade fönster längst sidorna och fönstren fram ger ett mycket behagligt ljus samtidigt som det skyddar mot insyn. Tältets fönster är dessutom utrustade med ihoprullningsbara gardiner som justeras i tre lägen vilket gör det enkelt välja hur mycket ljus eller insyn man vill ha.

Det yttre rummet kan tack vare de stora fönstren på sidorna och dörren fram med fördel användas för att äta eller umgås i antingen med stängd dörr eller dörren helt eller delvis öppnad. Den stora ytterdörren kan öppnas på ett antal olika sätt där man kan anpassa öppningen till allt från tältets hela bredd, bara överdelen eller en sida. 

Det inre rummet har ett helt förseglat golv. Genom att stänga dörren till det yttre rummet kan man då försäkra sig om att det inte uppstår något kalldrag eller kommer in några småkryp. En mycket uppskattad egenskap kvällstid. Båda rummen går utmärkt att möblera.  

Sovkabinen
Den stora sovkabinen är uppdelad i tre sovrum (2+2+2). Väggarna mellan sovrummen går att ta bort ifall man vill samla hela familjen i ett eller två rum i stället. Den kraftigare duken med mörkt tak på själva sovkabinen minimerar effekten av många tältcampares värsta fiende, morgonsolen.

Övrigt
Tältet har en ordentligt tilltagen ventilation som enkelt går att reglera för att få önskat luftflöde. Tältduken är helt vattentät med tejpade sömmar och är flamskyddsbehandlad. Innertältet är förmonterat vid leverans och behöver inte lossas när tältet packas ihop. 
 

BrandOutwell
Sleeps6
Number of bedrooms3
FlysheetOuttex® 4000 Select, 100% polyester
Hydrostatic Head4000 mm
PolesDuratec fibreglass 12.5 mm
Ceiling height210 cm in tent and 200 cm in the inner tent
Innertent100% Polyester
Floor areaAbout 29 m²
Groundsheet (constuction)Sewn-in Ground System.
Floor (material)Double-coated waterproof polyethylene, 100% polyethylene
Pack Size85 x 39 x 39 cm
Weight29 kg
Flame Retardant FlysheetYes
ConstructionTunnel tent
Transport bag / storageBag with straps for carrying the packed tent short distances
Tinted windowsYes
Accessories for this item
Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart