• Order today for delivery tomorrow
  • 60 days return policy

Ask us, we know camping!

+4690 - 349 33 50

Easy Camp Tempest 500 Family Tent

Item ID: OAS120307

Snabbrest familjetält för fem personer med luftkanaler i stället för stänger. 

READ MORE
€520
Reg. €583. You save €63 (11%)
Not available
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Antal personer: 5 
Antal sovrum: 2
Takhöjd: 205 cm 
Golvyta: 14,8 m² 
Vikt: 15.2 kg

 

Snabbrest tält

Storebror till vinnaren av engelska Camping Magazines kategori "Best Value Tent 2017" är detta snabbresta familjetält med uppblåsbara tältstänger. Placera duken på marken och pumpa respektive kanal och fäst tältlinorna så är tältet redo för användning. Perfekt för er som byter camping ofta, er som tältar själv med barn eller ni som vill lägga tiden på annat än att resa tältet. 

 

Easy Camp Tempest 500

  • Enkel och snabb montering med luftkanaler i stället för stänger
  • Fastsytt golv i tältduken skyddar mot kalldrag, fukt och insekter
  • Stort allrum med en takhöjd på 205 cm ger bra med yta för umgänge
  • Stora fönster i tre riktningar ger ett ljust allrum
  • Två öppningar: Fram och på sidan
  • Kabelgenomföring och lamphållare i taket
  • Hoprullningsbara gardiner
  • Nätfickor för förvaring på utsidan av sovrummen
  • God ventilation (fram och bak)


 

 

 

 

 

 

 

 

Om Easy Camp Tempest 500

Snabbrest tält för upp till fem personer som använder luftkanaler i stället för tältstänger. De pumpas upp med den medföljande tvåvägspumpen med tryckmätare. Detta gör att tältet både går snabbt att resa men även att det kan resas av en person vilket gör det perfekt för er som tältar själv med barn. Det fastsydda golvet ger tältet ett bra inneklimat genom att det skyddar mot kalldrag, kondens och insekter. En lösning som gör stor skillnad i komforten, speciellt under kvällar och kallare dagar. Bra ventilation och två dörrar gör att tältet är lätt att ventilera även varmare dagar.  

Allrummet
Allrummet har stora fönster som gör det ljust och trevlig och ger bra förutsättningar för att äta och umgås i tältet även under regniga dagar. Tältets fönster är utrustade med hoprullningsbara gardiner som kan fästas i tre olika nivåer vilket gör det enkelt välja hur mycket ljus eller insyn man vill ha.   

Sovkabinen
Sovkabinen är uppdelad i två sovrum med tre respektive två platser. Sovrummen delas av med en vägg som lätt går ta bort för att få ett större rum ifall man vill samla hela familjen i ett stort sovrum. 

Övrigt
Tältduken är helt vattentät med tejpade sömmar och är flamskyddsbehandlad. Tältet går montera och packa ihop med innertältet förmonterat. Pump ingår i tältet. 

Others also bought
Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart