• Order today for delivery on Monday
 • 60 days return policy

Ask us, we know camping!

+4690 - 349 33 50

Easy Camp Palmdale 500 Lux Family Tent

Item ID: OAS120324

En större version av vår storsäljare bland 5-personers familjetält. Ett tält med fastsytt golv, ett allrum med stora fönster, två sovrum samt ett extra rum i fronten. Det extra rummet passar även perfekt som antingen en skyddad uteplats ifall man öppnar dörren eller till att förvara cyklar, barnvagnen eller annan utrustning.

 Sorry - this product is currently not avaiable for purchase.

To the web shop's start page »

Sitemap »

Antal personer: 5
Takhöjd: 210 cm
Golvyta: ca 18,5 m²
Vikt: 17,1 kg

 

För er som vill ha extra utrymme!

Med två sovrum, ett allrum med stora fönster samt ett extra rum i fronten så finns det plats för både umgänge och utrustning i Easy Camp Palmdale 500 Lux. Det extra rummet fram går även avnända som en skyddad uteplats genom att öppna upp dörren helt. En stor fördel med tältet är att huvuddelen har ett fastsytt golv vilket ger ett bättre klimat i tältet med mindre kalldrag, insekter och kondens. Det extra rummet i fronten kan även användas för att lämna skor, barnvagnar eller extra utrustning som exempelvis cyklar. 

 

Easy Camp Palmdale 500 Lux

 • Enkel montering med färgmarkerade stänger
 • Tre zoner: Ytterrum, innerrum och sovrum 
 • Ytterrum: skyddat uterum perfekt att kunna gå in och ut i oavsett väder eller för utrustning. Köp till golvkskydd för att få ett golv dit
 • Innerrum: Med golv som är fastsytt i tältduken för att skydda mot kalldrag, fukt och småkryp. Perfekt för umgänge på kvällar eller kallare dagar
 • Sovrum: Två sovrum som går öppna upp till ett stort ifall man vill samla familjen
 • Sovrum med mörkare tyg för att minska effekten av morgonsolen
 • Allrum och ytterrum med en takhöjd på 210 cm
 • Stora fönster i tre riktningar
 • Två öppningar: Fram och på sidan
 • Myggnät i ventilation och myggnätsdörr för sidoingången.
 • Kabelgenomföring och lamphållare i taket
 • Hoprullningsbara gardiner
 • God ventilation 
 • Nätfickor för förvaring på utsidan av sovrummen samt i sovrummen
 • Går resa och packa ihop med innertält fastmonterat


 

 

 

 

 

 

 

 

Om Easy Camp Palmdale 500 Lux

Easy Camp Palmdale 500 Lux är en större version av Palmdale 500. Här har Easy Camp gett tältet ett extra rum och på så sätt skapat tre zoner i tälet (ytterrum, innerrum och sovrum). Ett upplägg som är vanligt i tältcampinglandet England. 


Allrummen
Tältet har två större rum för umgänge. Båda rummen är rymliga så det är inga problem att inreda dem med bord, stolar och andra möbler. Det går även bra att öppna upp den stora dörren mellan de två rummen.

Det innre rummet har ett helt förseglat golv och är tillgängligt via sidoingången eller från fronten på tältet via det yttre rummet. Genom att stänga dörren till det yttre rummet kan man då försäkra sig om att det inte uppstår något kalldrag eller kommer in några småkryp. En mycket uppskattad egenskap kvällstid eller vid fuktiga och kyliga dagar. Dess fönster är dessutom utrustade med hoprullningsbara gardiner som kan fästas i tre olika nivåer vilket gör det enkelt välja hur mycket ljus eller insyn man vill ha.

Det yttre rummet har tack vare fönster på både sida och front en bra utsikt. Rummet är utan golv men det går komplettera med ett golvskydd för att få ett golv även där. Rummet är även extra bra för er som har mycket utrustning som cyklar, barnvagnar eller annat som drar in smuts i tältet. Den stora ytterdörren kan öppnas för att använda rummet som en skyddad uteplats.

Sovkabinen
Sovkabinen är indelad i två sovrum med plats för tre i ett och två i det andra men tältet kan med fördel användas av familjer med ett eller två barn då lite extra utrymme i sovrummet gör de mer tillgängliga samt så ger det mer plats för packning. Sovrummen delas av med en vägg som lätt går ta bort ifall man vill samla hela familjen i ett stort sovrum. Ett mörkare tyg i sovkabinen ger mindre ljusgenomsläpp och minskar effekten av morgonsolen. 

Övrigt
Familjetältets ventilation är ordentligt tilltagen med en stor reglerbar ventil bakom sovkabinen. Sidoöppningen medd en inbyggd myggnätsdörr går använda för att öka luftflödet genom tältet varmare dagar. Dörren fram går också fästa helt öppet för att skapa extra luftflöde.Tältduken är helt vattentät med tejpade sömmar och är dessutom flamskyddsbehandlad. Stängerna är tillverkade i fiberglas och färgmarkerade mot stångkanalerna för en enkel montering.

BrandEasy Camp
Sleeps5
Number of bedrooms2
Flysheet190T polyester PU coated, fire retardant, 100% polyester
Hydrostatic Head3000 mm
PolesFiberglass Ø12,7 mm
Ceiling height210 cm in tent and 200 cm in the inner tent
InnertentAndningsbar 100 % polyester
Floor areaAbout 18,5 m²
Groundsheet (constuction)Sewn-in groundsheet in living area
Floor (material)100% polyethylene
Pack Size74 x Ø33 cm
Weight17,1 kg
ConstructionTunnel tent
Transport bag / storageBag with handles
Tinted windowsNo
4
Based on 1 ratings

This product has only ratings but no reviews.

Accessories for this item
Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart