• Order today for delivery tomorrow
 • 60 days return policy

Ask us, we know camping!

+4690 - 349 33 50

Easy Camp Palmdale 500 Family Tent 2019

Item ID: OAS120323

Mycket familjetält för pengarna gör Easy Camp Palmdale till vår mest sålda tältserie. Palmdale 500 är ett 5-personers familjetält med förseglat golv, ett rymligt allrum med stora fönster, två sovrum och en skyddad ingång. Perfekt för campingsemestern.

 Sorry - this product is currently not avaiable for purchase.

To the web shop's start page »

Sitemap »

Antal personer: 5
Takhöjd: 210 cm
Golvyta: ca 11,6 m²
Vikt: 16,2 kg

 

Familjefavorit!

Easy Camp Palmdale 500 är ett mycket rymligt tält som passar familjen som är ny inom tältcamping eller som är i behov av ett pålitligt och prisvärt familjetält. Med två sovrum, ett stort allrum med förseglat golv och stora fönster samt en takhöjd på 210 cm så får man allt man behöver för en komfortabel campingsemester. Just kombinationen av pris och komfort gör Easy Camp Palmdale till den serie vi säljer mest av. 

 

Easy Camp Palmdale 500

 • Enkel montering med färgmarkerade stänger
 • Fastsytt golv i tältduken skyddar mot kalldrag, fukt och insekter
 • Stort allrum med en takhöjd på 210 cm ger bra med yta för umgänge
 • Stora fönster i tre riktningar ger ett ljust allrum
 • Sol/regnskydd fram skyddar mot sol, vind och regn. Perfekt förvaring för skor, leksaker eller för matlagning under regniga dagar
 • Mörkare tyg i sovkabinen ger mindre morgonsol
 • Två öppningar: Fram och på sidan
 • Myggnät i ventilation och myggnätsdörr för sidoingång
 • Kabelgenomföring och lamphållare i taket
 • Ihoprullningsbara gardiner
 • God ventilation (fram, bak och via sidoingången)
 • Förvaringsfickor i allrumet


 

 

 

 

 

 

 

 

Om familjetältet Easy Camp Palmdale 500

Easy Camp Palmdale 500 är ett rymligt tält för familjer eller sällskap på upp till fem personer. Fast golv, stora fönster, bra duk, solskyddet fram i kombination med priset gör det till ett perfekt tält för de som är nya inom tältcamping eller som är i behov av ett pålitligt och prisvärt familjetält.

Familjetältets ventilation är ordentligt tilltagen med en stor reglerbar ventil bakom sovkabinen, två reglerbara ventiler fram samt att sidoöppningen tack vare den inbyggda myggnätsdörren går använda för att öka luftflödet genom tältet. Dörren fram går också öppna helt för att skapa extra luftflöde. Solskyddet fram ger ett bra skydd mot regn och vind för ingången, underlättar matlagning i dåligt väder och ger lite extra skugga under varma dagar. Det går även bra att använda för förvaring av skor, leksaker eller utrustning.

Allrummet
Allrummet är rymligt och dess stora fönster ger en ljus och trevlig miljö så det är inga problem att äta och umgås i tältet även under regniga dagar. Tältets fönster är utrustade med ihoprullningsbara gardiner som kan fästas i tre olika nivåer vilket gör det enkelt välja hur mycket ljus eller insyn man vill ha. En stor fördel med Palmdale 500 är att tältet kommer med ett fast golv, det vill säga att golvet sitter fast i yttertältet, vilket skyddar mot både väta, kalldrag och småkryp. En lösning som ger stor skillnad i komforten speciellt under kvällar och kallare dagar.

Sovkabinen
Sovkabinen är indelad i två sovrum med plats två respektive tre personer men kan med fördel användas av familjer med två barn då lite extra utrymme ger mer svängrum eller plats för packning. Sovrummen delas av med en vägg som lätt går ta bort ifall man vill samla hela familjen i ett stort sovrum. Ett mörkare tyg på väggar och tak ger mindre ljusgenomsläpp. 

Övrigt
Tältduken är helt vattentät med tejpade sömmar och är dessutom behandlad med flamskyddsmedel. Stängerna är tillverkade i fiberglas och färgmarkerade mot stångkanalerna för en enkel montering.
 

BrandEasy Camp
Sleeps5
Number of bedrooms2
Flysheet190T polyester PU coated, fire retardant, 100% polyester
Hydrostatic Head3000 mm
PolesFiberglass Ø12,7 mm
Ceiling height210 cm in tent and 200 cm in the inner tent
InnertentAndningsbar 100 % polyester
Floor areaAbout 11,6 m²
Groundsheet (constuction)Sewn-in Ground Sheet
Floor (material)100% polyethylene
Pack Size76 x Ø31 cm
Weight16,2 kg
ConstructionTunnel tent
Transport bag / storageBag with handles
Tinted windowsNo
Accessories for this item
Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart