• Order today for delivery on Monday
 • 60 days return policy

Ask us, we know camping!

+4690 - 349 33 50

Easy Camp Palmdale 300 Family Tent

Item ID: OAS120321

Ljust och rymligt campingtält för paret eller den lilla familjen. En regnskyddad ingång, fastsytt golv under hela tältet, ett ljust allrum med en takhöjd på 180 cm samt ett stort sovrum gör det till ett riktigt bra familjetält för campingsemestern.Sorry - this product is currently not avaiable for purchase.

To the web shop's start page »

Sitemap »

Antal personer: 3
Takhöjd: 180 cm
Golvyta: ca 8 m²
Vikt: 11,4 kg

 

För paret eller den lilla familjen!

Easy Camp Palmdale 300 är ett rymligt tält som passar paret eller den mindre familjen som är ny inom tältcamping eller som är i behov av ett pålitligt och prisvärt familjetält. Tältet är enkelt att resa med färgkodade stänger och har ett fastsytt golv under hela tältet vilket skyddar mot kalldrag, småkryp och minskar kondensen. Ett allrum med stora fönster och en takhöjd på 180 cm och ett stort sovrum borgar för bra komfort på campingsemestern.

 

Easy Camp Palmedale 300 Familjetält

 • Enkel montering med färgmarkerade stänger
 • Fastsytt golv i tältduken skyddar mot kalldrag, fukt och insekter
 • Allrum med en takhöjd på 180 cm ger bra med yta för umgänge
 • Stora fönster i tre riktningar ger ett ljust allrum
 • Mörkare tyg i sovkabinen ger mindre morgonsol
 • Sol/regnskydd fram skyddar mot sol, vind och regn. Perfekt förvaring för skor, leksaker eller för matlagning under regniga dagar
 • En stor öppning fram
 • Myggnät i ventilation och i dörren till sovkabinen
 • Kabelgenomföring och lamphållare i taket
 • Ihoprullningsbara gardiner
 • God ventilation (fram, bak och via ingången)
 • Förvaringsfickor i sovrumet


 

 

 

 

 

 

 

 

Om familjetältet Easy Camp Palmdale 300

Easy Camp Palmdale 300 är ett rymligt tält för paret eller den mindre familjen på upp till tre personer. Fast golv, stora fönster, bra duk, solskyddet fram i kombination med priset gör det till ett perfekt tält för de som är nya inom tältcamping eller som är i behov av ett pålitligt och prisvärt familjetält. Familjetältets ventilation är ordentligt tilltagen med en stor reglerbar ventil bakom sovkabinen, två reglerbara ventiler fram. Dörren fram går också öppna helt för att skapa extra luftflöde. Solskyddet fram ger ett bra skydd mot regn och vind för ingången, underlättar matlagning i dåligt väder och ger lite extra skugga under varma dagar. Det går även bra att använda för förvaring av skor, leksaker eller utrustning.

Allrummet
Allrummet har stora fönster som ger en ljus och trevlig miljö så det är inga problem att äta och umgås i tältet även under regniga dagar. Tältets fönster är dessutom utrustade med ihoprullningsbara gardiner som kan fästas i tre olika nivåer vilket gör det enkelt välja hur mycket ljus eller insyn man vill ha. En stor fördel med Palmdale 300 är att tältet kommer med en fast golv, det vill säga att golvet sitter fast i yttertältet, vilket skyddar mot både väta, kalldrag och småkryp. En lösning som ger stor skillnad i komforten speciellt under kvällar och kallare dagar.

Sovkabinen
Sovkabinen rymmer tre personer men vi rekommenderar den för två vuxna och ett barn eller för paret då lite extra utrymme gör det lättare att ta sig in och ut samt så kan man förvara en del av packningen i sovrummet. 

Övrigt
Tältduken är helt vattentät med tejpade sömmar och är dessutom flamskyddsbehandlad. Stängerna är tillverkade i fiberglas och färgmarkerade mot stångkanalerna för en enkel montering.


 

Accessories for this item
Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart