• Order today for delivery on Monday
 • 60 days return policy

Ask us, we know camping!

+4690 - 349 33 50

Easy Camp Match Air 500 Tent

Item ID: OAS120336

Snabbrest 5-personers familjetält med luftkanaler i stället för stänger. Ett rymligt allrum med stora fönster, två sovrum och en skyddad ingång fram samt en extra dörr på sidan. Perfekt för campingsemestern.

READ MORE
€696
Reg. €789. You save €93 (12%)
Not available
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Antal personer: 5 
Antal sovrum: 2
Takhöjd: 205 cm 
Golvyta: 17,5 m² 
Vikt: 21.7 kg

 

Snabbrest och rymligt familjetält

Ett mycket lättrest och rymligt tält för familjen med upp till tre barn. Placera duken på marken och pumpa respektive kanal och fäst tältlinorna så är tältet redo för användning. Perfekt för er som byter camping ofta eller för er som vill lägga tiden på annat än att resa tältet. En stor fördel är även att tältet går bra att resa ensam. Fronten med en skyddad ingång fram gör tältet lättillgängligt oavsett väder och det ger en bra yta för att lämna skor och annan utrustning man inte vill ta in i tältet. Allrummet är rymligt ch går bra att möblera med bord och stolar utan att sovkabinen blir svåråtkommlig.
 

Easy Camp Match Air 500

 • Enkel och snabb montering med luftkanaler i stället för stänger
 • Fastsytt golv i tältduken skyddar mot kalldrag, fukt och insekter
 • Stort allrum med en takhöjd på 205 cm ger bra med yta för umgänge
 • Sol/regnskydd fram skyddar mot sol, vind och regn. Perfekt förvaring för skor, leksaker eller för matlagning under regniga dagar
 • Stora fönster i tre riktigningar ger ett ljust allrum
 • Sleep-tight inner - sovkabin med mörka väggar och tak som ger mindre ger mindre ljus morgon och kväll
 • Två öppningar: Fram och på sidan
 • Kabelgenomföring och lamphållare i taket
 • Hoprullningsbara gardiner
 • Nätfickor för förvaring på utsidan av sovrummen
 • God ventilation (fram, bak och genom de två dörrarna)
 • Pump ingår

 
 

Om Easy Camp Match Air 500

Easy Camp Match Air 500 är ett rymligt tält för familjer eller sällskap på upp till fem personer. Fastsytt golv, stora fönster, bra duk, solskyddet fram i kombination med luftkanaler i stället för stänger gör det till ett perfekt tält för de som är i behov av ett lättrest, pålitligt och prisvärt familjetält.

Familjetältets ventilation är ordentligt tilltagen med en stor reglerbar ventil bakom sovkabinen, två reglerbara ventiler fram samt att dörrarna går använda för att öka luftflödet genom tältet varma dagar. Solskyddet fram ger inte bara skugga när solen ligger på utan ger även ett bra skydd mot regn och vind för ingången och underlättar matlagning i dåligt väder. Det går även bra att använda för förvaring av skor, leksaker eller utrustning.

Allrummet
Allrummet är rymligt och dess stora fönster ger en ljus och trevlig miljö så det är inga problem att äta och umgås i tältet även under regniga dagar. Tältets fönster är utrustade med hoprullningsbara gardiner som kan fästas i tre olika nivåer vilket gör det enkelt välja hur mycket ljus eller insyn man vill ha. En stor fördel med Match Air 500 är att tältet har ett fast golv, det vill säga att golvet är fastsytt i yttertältet, vilket skyddar mot väta, kalldrag och småkryp. En lösning som ger stor skillnad i komforten speciellt under kvällar och kallare dagar.

Sovkabinen
Sovkabinen är uppdelad i två sovrum med tre respektive två platser. Sovrummen delas av med en vägg som lätt går ta bort för att få ett större rum ifall man vill samla hela familjen i ett stort sovrum. Ett mörkare tyg på väggar och tak ger mindre ljusgenomsläpp.

Övrigt
Tältduken är helt vattentät med tejpade sömmar och är flamskyddsbehandlad. Tältet går montera och packa ihop med innertältet förmonterat. Pump ingår i tältet. 

BrandEasy Camp
Sleeps5
Number of bedrooms2
Flysheet185T polyester PU coated, fire retardant, 100% polyester
Hydrostatic Head3000 mm
Max Pressure7 psi/0.5 bar
PolesAir tubes
Ceiling height205 cm in tent and 195 cm in the inner tent
InnertentDarkened walls and ceiling reduce light entry
Breathable 100% polyester
Floor areaca 17,5 m²
Groundsheet (constuction)Sewn-in Ground Sheet
Floor (material)100% polyethylene
Pack Size73 x Ø39 cm
Weight21,7 kg
ConstructionTunnel tent
Transport bag / storageBag with handles
Tinted windowsNo
Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart