• Order today for delivery on Monday
  • 60 days return policy

Ask us, we know camping!

+4690 - 349 33 50

Easy Camp Eclipse 500 Tents - Outlet

Item ID: OAS120282R

Flexibelt campingtält för upp till fem personer som fungerar både på campingplatsen och på lägerplatsen. Ståhöjd i sovkabinen och ett rymligt förtält ger bra komfort på campingäventyret. 

READ MORE
€155
Reg. €194. You save €39 (20%)
Not available
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Antal personer: 5
Takhöjd: 200 cm
Golvyta: ca 13 m²
Vikt: 8,8 kg

OBS! Kundretur, rest men ej använd.

Flexibelt campingtält

Easy Camp Eclipse 500 är ett lättrest campingtält med ett rymligt sovrum/innertält med ståhöjd anpassat för fem personer och ett förtält med utrymme för både utrustning och umgänge.

 

Easy Camp Eclipse 500

  • Fönster i två riktningar
  • Två öppningar, fram och på sidan
  • Lamphållare i taket på innertältet
  • Nätficka för förvaring
  • Ihoprullningsbara gardiner
  • God ventilation
  • Inbyggda insektsnät i ventilationen
  • Tejpade sömmar och löst golv till förtältet
  • Ståhöjd (190 cm i innertältet och 180 cm i förtältet)


 

Om Easy Camp Eclipse 500

Easy Camp Eclipse 500 är ett kupoltält anpassat för 5-personer. Tack vare ståhöjd i innertältet och det rymliga förtältet får man ett tält med bra komfort till campingturen. Den låga vikten och storleken gör det även till ett flexibelt tält som går använda även om man behöver gå en bit till campingplatsen. Ventilation i toppen och ovan för fönstren håller temperaturen nere och minskar kondensen. De två öppningarna går även använda för att öka luftflödet under riktigt varma dagar. Öppningen på sidan ger bra tillgång till innertältet även om man har möbler i förtältet. Tack vare ett löst golv till förtältet så kommer man undan fukt och smuts från marken.

Förtält
Förtältet är rymligt och tack vara fönstren på båda sidor så får man in ljus i tältet. Vill man minska insynen eller ljuset finns det inbyggda gardiner till båda fönstren. Under regniga dagar så finns det utrymme för att äta och umgås och det går att inreda med ett mindre bord och stolar.

Innertält
Innertältet som är den högsta delen i tältet har en ståhöjd 190 cm. Här finns utrymme för fem personer och tack vare att den är helt försluten i golvet så håller den ute både fukt och småkryp. Under regniga dagar eller då det är mycket småkryp i farten går det bra att rulla ihop sängar och använda det för umgänge. Det finns även en krok i taket för att hänga en lampa i.

Övrigt
Tältduken är helt vattentät med tejpade sömmar och är flaskyddsbehandlad. Stängerna är tillverkade i glasfiber och färgmarkerade mot stångkanalerna för en enkel montering.


 

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart