• Order today for delivery tomorrow
 • 60 days return policy

Ask us, we know camping!

+4690 - 349 33 50

Outwell Montana 6

Item ID: OAS110576

Ett rymligt familjetält med stålstänger, extra lång mörklagd sovkabin med värmereflekterande duk, stora tonade fönster och en takhöjd på 215 cm. Sorry - this product is currently not avaiable for purchase.

To the web shop's start page »

Sitemap »

Antal personer: 6
Antal sovrum: 2
Takhöjd: 215 cm
Golvyta: ca 25 m²
Vikt: 32,1 kg

 

Komfort och prestanda för den stora familjen

Outwell Montana 6 är instegsmodellen i den populära Montana serien. Ett rymligt familjetält med fantastisk prestanda, extra lång sovkabin, stora fönster och en takhöjd på 215 cm. Det i kombination med stålstänger, en mycket kraftig tältduk och värmereflekerande tak över sokabinen samt många andra komforthöjande egenskaper gör det till ett perfekt tält för familjen eller sällskapet som som vill ha ett rymligt, stabilt och tåligt familjetält med bra komfort.

 

Outwell Montana 6

 • Stabilt: testat upp till vindar på 24 m/s
 • Rymligt allrum med stora fönster i tre riktningar och en takhöjd på 215 cm
 • Extra lång sovkabin (250 cm) ger mer utrymme att röra sig eller för förvaring
 • Värmereflekterande duk över sovkabinen håller nere temperaturen vid morgonsol
 • Mörkt kraftigt tak i sovkabinen. Släpper igenom mindre ljus och minskar ytterligare effekten av morgonsolen
 • Tonade fönster ger ett behagligt ljus samtidigt som det skyddar mot insyn och värme
 • Inbyggda gardiner som kan fästas i tre lägen
 • Regnskyddad sidoingång med dubbla dörrar och ett separat golv som går enkelt att torka eller rengöra. Perfekt för skor, leksaker etc.
 • Ordentligt dimensionerad ventilation
 • Tre öppningar gör tältet enkelt tillgängligt och ger ytterligare möjlighet att ventilera tältet. Bra för semestrar i varmare klimat
 • Inbyggda insektsnät i ventilationen samt i alla dörröppningar
 • Förseglat golv skyddar mot insekter, vind och smuts
 • Kabelgenomföring, lampkabelfästen och krok för taklampa
 • Neonfärgade tältlinor som syns bra i mörker
 • Nätfickor för förvaring på utsidan av sovrummen samt i sovrummen
 • Dörrmatta och reparationskit ingår


 

 

 

 

 

 

 

 

Om Outwell Montana 6

Outwell Montana 6 är ett familjetält med två sovrum och ett rymligt allrum som är anpassade för sällskap upp till sex personer, men vi rekommenderar det för familjer med två eller tre barn då lite extra utrymme i sovrummen ger extra plats för packning och gör sängarna mer lättillgängliga. Stora fönster gör tältet ljust och trevligt och tack vare det rymliga allrummet har man oavsett väder gott om plats för att umgås och äta tillsammans under campingsemestern.

Kombinationen av stålstänger, en kraftig duk samt en unik konstruktion på tältlinorna gör att tältet klarar tuffa vindar upp till 24 m/s. Stålstängerna är dessutom bockade upptill för att skapa en större yta med ståhöjd i tältet.

Outwell Montana 6 har två öppningar från sidan och en framifrån. Den regnsäkra sidoöppningen på tältet gör att både sovdelen och allrummet blir enkelt tillgängliga medan den stora öppningen framtill öppnar upp tältet under varma dagar. Sidoingången har dubbla dörrar och ett löstagbart golv mellan dörrarna vilket gör den perfekt för förvaring av skor och annan utrustning som man inte vill ta in i tältet. Alla dörrar är utrustade med myggnät för att möjliggöra ytterligare ventilation. Perfekt för riktigt varma dagar eller för er som ska campa i länder med varmare klimat.

Allrummet
Allrummet är rymligt med en imponerande takhöjd på 215 cm. De stora tonade fönstren ger ett mycket behagligt ljus samtidigt som det skyddar mot insyn. Tältets fönster är dessutom utrustade med ihoprullningsbara gardiner som kan fästas i tre olika nivåer vilket gör det enkelt välja hur mycket ljus eller insyn man vill ha. Allrummet går utmärkt att möblera och använda som matplats.

Sovkabinen
Sovkabinen är uppdelad i två sovrum med plats för tre i varje rum. Väggen i mitten på sovrummet går även bra att ta bort ifall man vill samla hela familjen i ett stort sovrum. Tack vare att kabinen är lite längre än på många andra tält (250 cm) så ger det lite extra utrymme att röra sig och mer plats för packning i sovkabinen. Duken ovanför taket är även värmereflekterande vilket håller nere temperaturen när morgonsolen ligger på. Sovkabinen är även delbar så om man bara använder den ena går det montera ned den andra för att skapa extra utrymme för umgänge eller förvaring.

 

 

 


Övrigt
Tältet har en ordentligt tilltagen ventilation som enkelt går reglera för att få önskat luftflöde. Tältduken är helt vattentät med tejpade sömmar och är flamskyddsbehandlad. Det har även ett förseglat golv sytt till yttertältet, vilket skyddar tältet mot vind, insekter och smuts. Innertältet är förmonterat vid leverans och behöver inte lossas när tältet packas ihop. Stängerna och markpinnar är färgmarkerade för enklare montering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart