• Order today for delivery on Monday
 • 60 days return policy

Ask us, we know camping!

+4690 - 349 33 50

Robens Vista 400 Tent 2020

Item ID: OAS130203

Robens Vista 400 är ett 4-personers tält med bomullsduk som kombinerar komforten från ett familjetält med slitstyrkan och vädertåligheten från ett friluftstält. Lika bra som basecamp för lägret, klättringen eller jakt/fisketuren som för den aktiva familjen som vill ha ett tält som presterar både på campingen och i vildmarken. Ett rymligt allrum ger plats att sitta i under kvällar och sämre väder. Hela tältet har fastsytt golv vilket ger mindre kondens,kalldrag och småkryp. Luftkanaler gör det extremt lätt att resa.Sorry - this product is currently not avaiable for purchase.

To the web shop's start page »

Sitemap »

Antal personer: 4
Takhöjd: 195 cm
Golvyta: ca 9 m² (exklusive soltak)
Vikt: 18,6 kg

 

Lättrest lägertält med bomullsduk

Robens Vista 400 är ett tält som tar det bästa från campingtält gällande komfort och rymlighet samt från friluftstält med vindskydd, väderskydd och ventilation. Genom att blanda bomull och polyester så får Robens Vista 400 ett betydligt bättre inomhusklimat än andra tält då bomullen andas vid värme och isolerar vid kyla. Duken rör sig dessutom mindre och är tystare. Du kan med andra ord säga adjö till såväl prasslet när det blåser som den klassiska tältdoften som kommer med syntetiska dukar under varma dagar. Stora fönster i tre riktningar ger en känsla av att vara nära naturen.

 

Outwell Vista 400

 • Bomullsblandning i duken ger ett fantastiskt inneklimat i tältet
 • Air tekniken gör det enkelt att resa/montera ned
 • Förstärkningar på utsatta ställen på duken samt vid tältlinorna gör att tältet klarar extrema vindstyrkor på upp till 130 km/h
 • Skyddad ingång fram
 • Allrum med fastsytt golv stora fönster i tre riktningar och en takhöjd på 195 cm
 • Stora fönster ger ett ljust allrum med en fantastisk utsikt
 • Stor öppning fram 
 • Inbyggda gardiner (i bomullsinblandat tyg) släpper igenom mindre ljus. Justeras enkelt i tre steg
 • Ordentligt dimensionerad ventilation
 • Inbyggda insektsnät i ventilationen samt i dörren
 • Kabelgenomföring
 • Pump med tryckmätare ingår


 

Om Robens Vista 400 Lägertält

Robens Vista 400 är ett tält för upp till fyra personer vars stugliknade design med skyddad dörr, rymlig absid/allrum samt ett sovrum med ståhöjd gör det till ett bra val för alla äventyr där man behöver ett pålitligt tält att utgå ifrån. Tältet tar det bästa från campingtält gällande komfort och rymlighet och från friluftstält tålighet mot vind, regn och tuffa underlag. Med andra ord så passar tältet utmärkt för camping i vildmarken eller som basstation för fiske- eller jaktturen. Robens Air teknik där man bytt ut stängerna mot luftkanaler ger en extremt snabb och enkel montering samtidigt som det går bra att resa ensam.  

Den stora öppningen fram har även en myggnätsdörr. Perfekt för fina sommardagar eller för er som ska campa i länder med varmare klimat. Den förlängda fronten skyddar dels ingången från regn och vind samt så ger den även ett bra utrymme för skor, leksaker eller annan utrustning som man inte vill ta in i tältet.  

Absid/Allrum
Tack vare de stora fönstren samt takhöjden på 195 cm så är absiden ljus och trevlig att umgås i. Ett stort plus under regniga dagar. Det fasta golvet i hela tältet säkrar det också från insekter, kalldrag och väta. Bomullsduken gör även den stor skillnad, främst i varmare klimat där man får ett svalare tält. Den stora dörren fram samt dörrarna till sovkabinen är försedda med insektsnät så vid äventyr på platser med mycket småkryp kan man få en lugn stund i tältet utan att för den delen behöva lida av att solen värmer upp tältet. Allrummet är stort nog för att möblera med ett mindre bord och stolar för fyra personer.

Sovkabinen
Sovkabinen har en takhöjd på 185 cm vid ingången så det är lätt att ta sig in och ut ur den. Förvaringsfickor på utsidan underlättar att organisera utrustningen.   

Övrigt
Tältet har en ordentligt tilltagen ventilation baktill och under respektive fönster som enkelt går reglera för att få önskat luftflöde. Det har ett förseglat golv sytt till yttertältet, vilket skyddar tältet mot vind, insekter och smuts. Innertältet är förmonterat vid leverans och behöver inte lossas när tältet packas ihop. 

 

Accessories for this item
Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart