• Order today for delivery tomorrow
 • 60 days return policy

Ask us, we know camping!

+4690 - 349 33 50

Robens Cabin 600 Tent 2020

Item ID: OAS130195

Robens Cabin 600 är ett tält för upp till sex personer vars design med högt tak, rymligt allrum samt sol/regnskydd över framsidan precis som namnet antyder bäst går beskriva som en portabel stuga. Kombinationen av tålig duk och kraftiga aluminumstänger med ett rymligt ljust allrum samt en stor möjklagd sovkabin gör att den passar både vildmaken och campingplatsen.Sorry - this product is currently not avaiable for purchase.

To the web shop's start page »

Sitemap »

Antal personer: 6
Sovrum: 2
Vikt: 15,6 kg
Golvyta: ca 13 m²
Säsonger: 3

 

Base Camp

Robens Cabin 600 är ett tält för upp till sex personer vars design med högt tak, rymligt allrum samt sol/regnskydd över framsidan precis som namnet antyder bäst går beskriva som en portabel stuga. I kombination med den kraftiga duken, aluminiumstängerna samt det fasta golvet så får man en riktigt bra utgångspunkt för äventyr vare sig de utgår från campingplatsen eller vildmarken.

 

Robens Cabin 600

 • Stabilt: testat upp till vindar på 110 km/h
 • Stormsäkring för tältlinor ger en ytterligare ökad stabilitet
 • Fast golv i hela tältet skyddar mot kalldrag, väta och insekter.
 • Sol/regnskydd vid dörren. Går använda för förvaring av skor och utrustning
 • Enkelt att montera. Färgkodade stänger
 • Absid/förtält med stora tonade fönster i tre riktningar och en takhöjd på 190 cm
 • Inbyggda gardiner som justeras i tre lägen
 • Mörkt kraftigt tak i innertältet. Släpper igenom mindre ljus och minskar effekten av morgonsolen
 • Ordentligt dimensionerad ventilation
 • Inbyggda insektsnät i ventilationen samt i dörröppningen
 • Praktiska väggfickor utanpå sovkabinen samt i kabien
 • Monteras med yttertältet först eller med innertältet förmonterat. Bra vid sämre väder
 • Genomföring för strömkabel


 

Produktbeskrivning

Robens Cabin 600 är ett tält för upp till sex personer vars stugliknade design med skyddad dörr, rymlig absid/allrum samt två sovrum gör det till ett bra val för alla äventyr där man behöver ett pålitligt tält att utgå ifrån. Tältet tar det bästa från campingtält gällande komfort och rymlighet och från friluftstält tålighet mot vind, regn och tuffa underlag. Även om vikten är för hög för långa vandringar så går det bra att bära med sig till platser som inte är tillgängliga med bil. Med andra ord så passar tältet utmärkt för camping i vildmarken, cykelsemester eller som basstation för fiske- eller jaktturen. Bågarna på sidorna stabiliserar strukturen och gör tältet i princip fristående. De ger även ett mycket bra regnskydd för sidoventilationen. Taket över öppningen fram ger även bra skugga vid sol och fungerar som skydd mot regn. Här går det även bra att förvara skor och annan utrustning som man inte vill ha in i tältet men samtidigt vill skydda mot regn.

Absid/Förtält
Tack vare de stora fönstren samt takhöjden på 190 cm så är absiden ljus och trevlig att umgås i under regniga dagar. Det fasta golvet i hela tältet säkrar det också från insekter, kalldrag och väta. Den stora dörren fram samt dörrarna till sovkabinen är försedda med insektsnät så vid äventyr på platser med mycket småkryp kan man få en lugn stund i tältet utan att för den delen behöva lida av att solen värmer upp tältet. Allrummet är stort nog för att möblera med ett mellanstort bord och stolar.

Sovkabin
Tältet har två sovrum och är anpassat för fem personen. Väggen mellan sovrummen går bra att öppna upp och då rymms sex personer. Är även en bra funktion för barnfamiljer som vi samla hela familjen i ett sovrum. Taket i sovkabinen har ett lågt ljusgenomsläpp för att minska effekten av morgonsolen. 

Övrigt
Tältduken har tejpade sömmar och är mycket tålig mot tufft väder (vattenpelare 5000 mm) samt så är den flamskyddsbehandlad.
 

BrandRobens
Sleeps6
Number of bedrooms2
FlysheetHydroTex HD, 75D polyester Taffeta 185T, Fire Retardent, 100% polyester
Hydrostatic Head5000 mm
PolesHydroTex HD, 75D polyester Taffeta 185T, Fire Retardent, 100% polyester
Floor inner tent75D polyester Taffeta 185T PU coated, 3000 mm, 100% polyester
Pack Size77 x 34 cm
Weight15.6 kg
Transport bag / storagePacking bag with compression straps
ColourKhaki
Inner tent material68D polyester 185T, breathable, 100% polyester
Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart