• 60 days return policy

Ask us, we know camping!

+4690 - 349 33 50

Easy Camp Cyrus 200 Tent

Item ID: OAS120279

Lättmonterat och pålitligt friluftstält som passar för enklare vandringar eller för camping. Den stora öppningen på sidan går vid soliga dagar öppna upp helt för extra ventilation och dörren som hålls uppe av två stänger ger även ett extra solskydd.  

READ MORE
€76
Not available
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Antal personer: 2
Vikt: 3,4  kg
Absid/Förtält: Mycket liten


Easy Camps friluftstält är enkla och pålitliga tält som fungerar lika bra för såväl camping, cykel/motorcykelsemestern som det gör i skogen eller på fjället. De är anpassade för de som är nya inom tältning eller som är i behov av ett pålitligt och prisvärt tält. Cyrus 200 är ett litet enkelt tunneltält som med hög prestanda och låg vikt och passar bäst där tältet ska bäras eller där packutrymmet är prioriterat. 

Tältet är enkelt att montera och kan även resas med innertältet fastmonterat. Vid soliga dagar kan man öppna upp sidan till ett solskydd som hålls uppe av två medföljande stålstänger. De reglerbara ventilerna fram och bak i taket minskar kondensen och håller nere temperaturen. Det har också upphängningskrok för en lampa samt förvaringsficka i innertältet. 


 

Easy Camp Cyrus 200

  • Monteras med yttertältet först eller med innertältet förmonterat. Bra vid sämre väder.
  • Dörren kan användas som solskydd (2 stålstänger för resning medföljer)
  • Mindre absid för förvaring
  • Nätficka för småsaker
  • Lampkrok i taket
  • Ventiler fram och bak ger bra luftflöde genom tältet


 

 

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart