• 60 days return policy

Ask us, we know camping!

+4690 - 349 33 50

Easy Camp Sleeping Bag Nebula 250

Item ID: OAS240109

Perfekt nybörjarsovsäck för sommaräventyren eller backpackern. Sorry - this product is currently not avaiable for purchase.

To the web shop's start page »

Sitemap »

Komforttemp man: +2°C
Komforttemp kvinna: +7°C
Extremtemp: -12°C
Kroppslängd: 195 cm
Fyllning: 1 x 250 g/m² ihålig fiber
Vikt: 1300 gram

 

Prisvärd nybörjarsovsäck

Kombinationen av vikt, pris och prestanda gör Easy Camp Nebula 250 till en perfekt nybörjarsovsäck för sommaräventyren eller backpackern. Vår rekommendation för sovsäcken är användning från sen vår till tidig höst.

Sovsäcken har en mjuk och skön insida. En annan bra egenskap med sovsäcken är att den har en fullängdsdragkedja med en konstruktion som gör att den kan monteras ihop med en till Easy Camp Nebula sovsäck för att få en sovsäck för två personer. Dragkedjan är skyddad med en övervikningskant som skyddar mot värmeläckage samt så har den en huva som går dra åt för att ytterligare stänga ute kylan.

 

Easy Camp Nebula 250

  • Åtdragbar huva
  • Övervikt kant för dragkedja minimerar värmeläckage längs sidan
  • Går montera ihop med en till Nebula sovsäck för att få en tvåpersonerssovsäck
  • Upphängningsöglor i nederkant
  • Packpåse medföljer
  • Går tvätta i maskinMontera till dubbel sovsäck
En riktigt bra funktion är att två sovsäckar går att fästa ihop för att få en dubbel sovsäck. Vill ni ha den möjligheten, maila då svar på orderbekräftelsen och ange "L+R".

Isofill
Isofill är syntetiska fibrer med liknande isolerande egenskaper som dun men som är mer kostnadseffektivt att framställa. Fördelen med isofill är att det är mindre fuktkänsligt än dun. Nackdelen ligger i en något sämre vikt/isolerings prestanda och att många föredrar känslan i en dunsovsäck.
 

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart