• Order today for delivery tomorrow
  • Price promise
  • 60 days return policy
  • Fast shipments 

Ask us, we know camping!

+4690 - 349 33 50

Robens Air Impact 3.8 cm Self-inflating Sleeping Pad

Item ID: OAS310084
(1)
Show

Liggunderlag för fjällvandring, jakt/fisketuren eller andra aktiviteter som kräver låg vikt och slitstarka material. Isoleringen i liggunderlaget gör att det passar från vår till höst.

READ MORE
Available
Not available
Only a few left (17 items)
€69
Not available
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Längd: 183 cm 
Tjocklek: 3,8 cm 
Vikt: 705 g
R-värde:  3,1 (-4°C)


Självuppblåsande liggunderlag för fjällvandring, jakt/fisketuren eller andra aktiviteter som kräver låg vikt och bra pålitlighet gällande stryktålighet och isolation. Vertikala luftfickor och en form som följer kroppen minimerar vikt och packvolym. Isoleringen gör att den passar från vår till höst. 

 

Robens Air Impact

  • Tåligt ytterlager i tät ripstop polymer (20D)
  • Liten packstorlek och låg vikt
  • Robens Peak Valve med backventil - ger bättre luftflöde
  • Kompakt packstorlek
  • Packväska och kompressionsremmar


 

Om Robens Air Impact

Formen på Robens Air Impact ger utrymme där kroppen behöver det, dvs. är liggunderlaget bredare över bröstkorgen och smalare ned mot benen. En yta i lättvikts ripstop polyester håller nere vikten samtidigt som den ger en bra slitstryka. Överdelen har även en anti-halk yta som håller sovsäcken på plats under natten. Robens Peak Valve ventilen har ett bra luftflöde och en backventil som gör det lätt att pumpa eller blåsa i extra luft för att få den mer fast.


Längd
För att reducera vikt och packstorlek hålls längden på liggunderlaget till ett minimum. Detta gör att 183 cm även passar de som är längre. Genom att ge täckning från höfter och uppåt ger det isolation och bra komfort även vid sämre underlag.

BrandRobens
Size183 x 51 x 3.8 cm (LxWxH)
Pack Size28 x 14 cm
Weight705 g
Material20D 390T nylon with double line square ripstop, TPU coated, 100% nylon
Transport bag / storageCarrying bag included
ColourYellow
R-value3.1 (-4°C)
ValvePeak Valve
Reviews

Jag är så kluven inför detta liggunderlag. Det var oerhört bekvämt men att rulla ihop det är en pest då det inte finns backventil utan luften åker tillbaka in madrassen. Ventilen stänger sig också hela tiden vilket försvårar jobbet.
Fixar man ihoprullandet är det en grym madrass. Jag han aldrig sova på den då vi bara testade i vardagsrummet men jag hade lätt sovit väldigt gott på den. Jag är kvinna, medelålders, rätt lång och lite för rund. Tyvärr gick den tillbaka pga att den var svår att få ihop.

Jag testade egentligen L-varianten men den här känns likadan.
Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart