• Order today for delivery on Monday
 • Price promise
 • 60 days return policy
 • Fast shipments 

Ask us, we know camping!

+4690 - 349 33 50

Dometic Ace Air Pro 400 Awning

Item ID: HF18-8430-400S

Europas populäraste förtält. Dometic Ace Air (tidigare Kampa Ace Air) är ett förtält som använder luftkanaler i stället för tältstänger. Med ett djup på 325 cm och vinklade luftkanaler får förtältet enormt bra med utrymme. Dessutom är det riktigt snabbrest. Fäst tältduken i tältskenan på husvagnen eller i skenan på husbilens markis, pumpa upp de i tältduken integrerade kanalerna och fäst tätningen mot husvagnen/husbilen i marken så står tältet redo. Snabbt enkelt och bekvämt.

READ MORE
€2 204
Reg. €2 376. You save €172 (7%)
NB: Preliminary delivery September 2:nd
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Bredd: 400 cm 
Takhöjd husvagn: 235 - 265 cm
Bredd på list: 400 cm 
Djup: 325 cm
Vikt: 28 kg

 

Europas populäraste förtält

Dometics storsäljare Ace Air är ett förtält med luftkanaler och ett djup på hela 325 cm. Tältet är extremt lätt att montera och resa och kan tack vare dubbla kederlister monteras på både husvagn och husbil. Fäst bara tältduken i listen på husvagnen eller husbilens markis, sätt fyra markpinnar i hörnen och pumpa upp de i tältduken integrerade kanalerna som bildar ramen från en ventil på tältet. Fäst sedan tätningen mot husvagnen och tältet är redo för inflyttning. Stora fönster runt tältet och i taket ger bra ljus och en riktigt bra utsikt. 

 

Dometic Ace Air Pro 400 Husvagnstält

 • Enkel montering genom luftkanaler som pumpas från en ventil i stället för tältstänger
 • Dubbla kederlister och justerbar höjd - passar både husvagn och husbil
 • Vinkel på luftkanalerna i fronten ger en bra höjd i hela tältet
 • 325 cm djupt
 • Stora fönster och takfönster ger en bra utsikt på dagen och en stjärnklar himmel på natten
 • Två dörrar på sidorna
 • Öppningsbara sektioner fram och på sidorna
 • Myggnät på båda dörrarna
 • Ventilation vid taket
 • Gardiner i fönstren (går ta bort)
 • Mycket kraftig duk (vattenpelare 6000 mm, varmluftstejpade sömmar, flamhämmande och UV-stabiliserad)
 • Låsventiler i samtliga kanaler (skyddar tältet ifall luften går ur en kanal)
 • Pump med tryckmätare, markpinnar och tältväska ingår


 

Om Dometic Ace Air Pro 400

Kampa Ace Air Pro är ett förtält som inte bara har en riktigt hög komfort utan även är enkelt och snabbt att resa. Tack vare djupet på 325 cm och de bockade luftkanalerna som ger en bra takhöljd i hela tältet finns det gott om plats för möbler utan att förtältet blir trångbott. Att det har dörrar från båda sidor ger ytterligare frihet att möblera och ändå hålla husvagnen eller husbilen lättillgänglig. Vill man sedan öppna upp tältet mer går både front och sidosektionerna öppna upp. Båda dörrarna har myggnät vilket ger en riktigt bra ventilation utan att man får in småkryp i rummet. Det ingår även ett dragskydd som monteras mot husvagnen för att förhindra vind och småkryp från att komma under husvagnen eller husbilen.

Montering
Dometic Ace Pro har två kederlister på 5 och 7 mm så det passar både husvagn och husbil. Dometic Multi Height System gör det även enkelt att justera höjden genom att öppna en drakedja uppe på tältets sida.

Husvagn: Husvagnen behöver en rak del av listen som är 400 cm. Ifall ena sidan på tältet hamnar över ett fönster eller en lucka kan det tätas med hjälp av stänger eller limpets (ingår ej).
Husbil:Skenan i boxmarkisen måste vara 400 cm för att tältet ska passa. För att mäta höjden mäter man från markisen underkant ner till marken, mät gärna både fram och bak på markisboxen. Viktigt är att måtet inte överstiger 265 cm på någon sida.

Tältduk - Weathershield™ Pro
Tältduken i sig är kraftig och med en vattenpelare på 6000 mm och varmluftstejpade sömmar behöver man inte oroa sig för att det inte ska klara regn och rusk.


Frågor och svar Dometic Luftkanaler
1. Hur tåliga är luftkanalerna?
Kanalerna består av tre lager. Ytterst är ett lager tätlduk, sedan ett skyddande lager PVC och sen kommer själva kanalen i TPU. Konstruktionen gör att kanalerna är mer tåliga mot vind än stål och glasfiberstänger. Viktigt är dock att man bara använder en pump med tryckmätare och inte pumpar upp ett högre tryck än vad som är specificerat för tältet. 

2. Vad händer om det går hål i kanalen eller en ventil går sönder? Rasar tältet ihop?
Kanalerna är separerade med ventiler. Så tältet rasar inte ihop om det skulle gå hål i en kanal. De går ofta även laga med en lufttät tejp. Både kanaler och ventiler är helt utbytbara.

BrandDometic
FlysheetDometic Pro Weathershield® Pro 6000 mm
Hydrostatic Head6000 mm
Weight28 kg
Flame Retardant FlysheetYes
Roof connection length400 cm
Depht325 cm
Tinted windowsNej
Included in the packAwning, Pegs, Carry bag, Pump
Accessories for this item
Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart